ИСТОРИЈА - УЧИТЕЉИЦА ЖИВОТА

НАСЛОВНА СТРАНА
2013/11/14,18:17
ЈА САМ ДУШАН НОВАКОВ, ПРОФЕСОР ИСТОРИЈЕ У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ "2. ОКТОБАР" У ЗРЕЊАНИНУ. САДРЖАЈ ОВОГ БЛОГА ПРЕДВИЂЕН ЈЕ ПРВЕНСТВЕНО ЗА УЧЕНИКЕ, АЛИ И ЗА НАСТАВНИКЕ ИСТОРИЈЕ И ОСТАЛЕ КОЈИ ВОЛЕ ИСТОРИЈСКУ НАУКУ. НА БЛОГУ ЋЕ БИТИ ПРИКАЗАНЕ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ НАСТАВНИХ ЈЕДИНИЦА, ЗАНИМЉИВОСТИ ВЕЗАНИХ ЗА ГРАДИВО И КОРИСНИ ЛИНКОВИ. ЦИЉ АУТОРА БЛОГА ЈЕ ДА УЧЕНИЦИ У СВАКОМ ТРЕНУТКУ ИМАЈУ ДОСТУПНО ГРАДИВО, А ДА ОНО БУДЕ ПРЕЗЕНТОВАНО НА ЗАНИМЉИВИЈИ И МОДЕРНИЈИ НАЧИН.
 
УПУТСТВО ЗА КОРИШЋЕЊЕ БЛОГА
 
ПОШТОВАНИ УЧЕНИЦИ, БЛОГ КОЈИ ЈЕ ПРЕД ВАМА НАМЕЊЕН ЈЕ ПРВЕНСТВЕНО ЗА ВАС. ЦИЉ ЈЕ ДА ЛАКШЕ САВЛАДАТЕ ГРАДИВО, ДА ВАМ УЧЕЊЕ БУДЕ ЗАНИМЉИВО И ДА ЗАВОЛИТЕ ИСТОРИЈУ, АКО ЈЕ ВЕЋ ДО САДА НИСТЕ ЗАВОЛЕЛИ.
СА ДЕСНЕ СТРАНЕ НАЛАЗЕ ВАМ СЕ КАТЕГОРИЈЕ У КОЈИМА ЈЕ ИЗЛОЖЕНО ГРАДИВО ОД ПЕТОГ ДО ОСМОГ РАЗРЕДА. ПРИКАЗАНА ЈЕ СВАКА НАСТАВНА ЈЕДИНИЦА ИЛИ ЛЕКЦИЈА КАКО СЕ ОНА ЧЕШЋЕ НАЗИВА. СВАКА ЛЕКЦИЈА ПРЕДСТАВЉЕНА ЈЕ КРОЗ POWER POINT ПРЕЗЕНТАЦИЈУ И КРОЗ ТЕКСТ КОЈИ СЕ НАЛАЗИ ИСПОД ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ.
 
ЗА СВАКИ РАЗРЕД ПОСТОЈИ КАТЕГОРИЈА ЗАНИМЉОВИСТИ У КОЈОЈ СЕ НАЛАЗЕ ЗАНИМЉИВИ САДРЖАЈИ ВЕЗАНИ ЗА ГРАДИВО.
 
У КАТЕГОРИЈИ ИСТОРИЈСКО - ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМОВИ ИМАЋЕТЕ МОГУЋНОСТ ДА ПОГЛЕДАТЕ ЗАНИМЉИВЕ ИСТОРИЈСКО - ДОКУМЕНТАРНЕ, КАО И ИГРАНЕ ФИЛМОВЕ ВЕЗАНЕ ЗА ГРАДИВО.
 
У КАТЕГОРИЈИ  КОРИСНИ ЛИНКОВИ ИМАЋЕТЕ ДОСТУП САЈТОВИМА, ОДНОСНО САДРЖАЈИМА НА ИНТЕРНЕТУ КОЈИ СЕ БАВЕ ИСТОРИЈСКОМ НАУКОМ.
 
У КАТЕГОРИЈИ ДОГОДИЛО СЕ НА ДАНАШЊИ ДАН ИАМТЕ ПРИСТУП КАЛЕНДАРУ СЕЋАЊА ДАН ПО ДАН, КОЈИ САЖЕТО ПРЕДСТАВЉА НАЈВАЖНИЈЕ ДОГАЂАЈЕ ИЗ ПРОШЛОСТИ ЗА СВАКИ ДАН У ГОДИНИ.
 
ЗА СВАКИ ЧЛАНАК МОЖЕТЕ ПОСТАВЉАТИ СВОЈЕ КОМЕНТАРЕ. НАРАВНО, У ОБЗИР СЕ НЕЋЕ УЗИМАТИ КОМЕНТАРИ СА ВУЛГАРНИМ И УВРЕДЉИВИМ САДРЖАЈЕМ.
 
НАДАМ СЕ ДА ЋЕТЕ КОРИСТИТИ ОВАЈ БЛОГ И ДА ЋЕ ТО СЛУЖИТИ ВАШЕМ ЛАКШЕМ УЧЕЊУ. СРЕЋНО.
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu